Herätyskello joutuu usein kovan kohtelun uhriksi. Ehkä juuri sen takia matkapuhelin ei ole paras valinta herättämään sinut sinä aamuna, jolloin heräät väärällä jalalla.

Herätyskello on myös kapistus, jota harvoin rakastaa. Ehkä heräisimme paremmin, jos kello olisi riittävän erikoinen ja kestäisi toisaalta myös kovna käsittelyn? Niin tai näin, jääkuutiota muistuttava Ice Tube Clock voi miellyttää joululahjana ainakin tv-sarja 24:sta pitävää henkilöä.

"Jääkuoren" sisällä on sinisenä hohtava kahdeksannumeroinen näyttö hälyytysvalolla varustetuna. Valmistaja lupaa, että tarkka kello pysyy jatkuvasti ajassa alle kahden sekunnin päivittäisellä heitolla. Herätys tulee siis varmasti ajallaan. Jäykkä kotelo kestää rajumpaakin käsittelyä. Jos virta katkeaa, töihin ehtii silti, sillä patterivaraus pitää kellon ajassa kahden viikon ajan virran katkeamisesta.

Hakkereille tiedoksi: Ice Tube on avoimen lähdekoodin laite ja sitä voi modata vapaasti. Miinuksena se, että armeijahenkinen kellokotelo on kasattava itse.