Kaapissani on maannut nyt vuoden päivät käyttämätön iPhone. En ole voinut käyttää puhelinta, koska työliittymäni on Elisa ja sehän ei tunnetusti toimi iPhonessa. Oman rinnakkaisliittymän hankkiminen ei tunnu järkevältä, koska silloinhan pitäisi kantaa mukana kahta puhelinta.

Ei kiitos.

Juttelin viime viikolla Antti Isokankaan kanssa uuden iPhone 3GS:n käyttökokemuksista. Tiesin Isokankaan innokkaaksi Apple-mieheksi, mutta yllätyin kuullessani, että hän empii vielä uutuuden hankkimista. Tämä sai itsenikin miettimään, onko uutuudessa riittävästi kiinnostavia ominaisuuksia verrattuna edelliseen malliversioon.

1250584250_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaapissani makaava iPhone odottaa edelleen käyttöä. Ystäväni ehdotti laitteen salauksen murtamista, jotta saisin käytettyä sitä Elisan sim-kortilla. Siihen en ryhtynyt, koska haluan päivittää iPhoneani myös tulevaisuudessa.

Onko teillä jo kokemuksia uusimmasta iPhonesta? Kannattiko ostos? Mikä uusi ominaisuus viehätti eniten?

Antti Isokangas esitteli kiinnostuneena puhelimesta löytyvää kompassia, joka on integroitu kätevästi osaksi karttaa. Kompassin avulla kartta on aina kävelysuunnassa ja helpottaa oikeasti navigointia kaupungilla.